redactie

De Stadsbron heeft een harde kern van enkele doorgewinterde journalisten en een aantal actieve Amersfoorters. Daarnaast zullen er stukken verschijnen van anderen, die een lossere betrokkenheid hebben. Verwacht bijdragen van onder meer Ron Jagers, Arjeh Kalmann, Arjan Klaver, Rob Lampe, Addy Schuurman, Joke Sickmann, Eric van der Velden, John Spijkerman, Diana Wildschut en Harmen Zijp.

Heeft u zelf een idee voor een stuk waarvan u verwacht dat het bij De Stadsbron past? Laat het ons dan weten.

De Stadsbron ontwikkelt een heel eigen systeem om op een nieuwe manier nieuws te kunnen brengen. Daarvoor is een webplatform ontwikkeld dat nog nergens bestaat. Het is uitgebreid getest door een groep redacteuren en nu is het klaar om getest te worden door u, de lezer. Komt u gekke of onduidelijke dingen tegen? Stuur ons dan een berichtje, we waarderen uw hulp!

Het platform wordt ontwikkeld door Ron Jagers (vormgeving), Tammo ter Hark (gebruikersinterface), Matthijs Kooijman (code review), Laurens Martina (hoofdprogrammeur), Diana Wildschut (crash tests), Harmen Zijp (conceptuele ontwikkeling).

contact

De redactie is te bereiken via redactie@destadsbron.nl

Leden van het Stadsbron team

_ROD3968.jpg

Tammo ter Hark

Vormgeving, user interface

Tammo zorgt voor de opmaak van de website en hij ondersteunt de redactie bij het plaatsen van artikelen en illustraties.

tammo@terhark.nl

Steun de Stadsbron!

U steunt ons met een gift via IDeal al met een bedrag vanaf 2 euro per artikel.

Draag bij!